KAHRAMANMARAŞ / TÜRKOĞLU - Yeşilyöre Şehit Ahmet Nar İlkokulu

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda düzenlenen programla coşkuyla kutlandı.

Mrt

12 Mart 1921.İstiklal Marşımız'ın Kabulünün 103.yıl dönümü okulumuzda düzenlenen törenle kutlandı.

Korkma, sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak;
Sönmeden yurdumun üstünde tüten en son ocak.
O benim milletimin yıldızıdır, parlayacak;
O benimdir, o benim milletimindir ancak.

Çatma, kurban olayım çehreni ey nazlı hilâl!
Kahraman ırkıma bir gül… ne bu şiddet bu celâl?
Sana olmaz dökülen kanlarımız sonra helâl,
Hakkıdır, Hakk’a tapan, milletimin istiklâl

Mrt

Ülkemizde  deprem bilincinin oluşturulması ve depremlere karşı daima hazırlıklı olunması amacıyla ülkemizde her yıl 1- 7 Mart tarihleri arası Deprem Haftası olarak kabul edilmektedir.Deprem haftası münasebetiyle okulumuzda deprem tatbikatı ve personel tahliye tatbikatı yapıldı. Deprem Haftası, depreme karşı dayanıklı yapılar yapma, deprem felaketi olması halinde toplum bilinci ve dayanışma içinde hareket edilmesi bakımından hayati önem taşımaktadır. Deprem coğrafyasında yer alan ülkemiz ,şehrimiz ,ilçemiz ,mahallemiz doğal afetlerle sık sık karşı karşıya kalmaktadır, bu nedenle tüm öğrenci ,veli ve personellerimizin daha bilinçli ve hazırlıklı olmalarını diliyor Deprem Haftasının farkındalık oluşturmasını temenni ediyoruz.Bu vesile ile 6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen depremlerde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Mrt

Dulkadiroğlu İlçesi Yaşar Gölcü İlkokulu öğretmenleri  okulumuz kütüphanesine kitap hediye ettiler ve öğrencilerimizi sürpriz hediyelerle sevindirdiler.Anlamlı hediyeleri ve ziyaretlerinden dolayı öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Şbt

İzmir İyilik Takipçileri Derneği 6 Şubat depremlerinin yıl dönümünde depremzede öğrencilerimize hediyeler vererek onların sevinç ve mutluluklarına ortak oldular.İyilik Takipçileri Derneğine okulumuz adına teşekkür ederiz.İyiki Varsınız İyilik Takipçeleri...

Ock

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 1.Dönem Sonu Faaliyet Haftası okulumuzda düzenlenen etkinliklerle gerçekleştirildi.Öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz keyifli ve öğretici bir hafta ile dönemi tamamladılar.Öğrenci ve öğretmenlerimize iyi tatiller dileriz.

Ara

Yeni Okul Logomuz

Ara

Okulumuzun Yeşilyöre Araplar ilkokulu olan ismi 19.06.2023 tarihli ve 2023/5 nolu İl Milli Eğiitim Müdürlüğü  Komisyonu Kararı ve 23.06.2023 tarih ve 79040723 sayılı Valilik Makamı Oluru ile ''Yeşilyöre Şehit Ahmet Nar İlkokulu ''olarak değiştirilmiştir. Mahallemiz sakinlerinden Şehit Babası Duran NAR'ın oğlu Şehit Polis Ahmet NAR'ın ismi okulumuzda yaşatılacaktır. Şehidimize Allah'tan rahmet kederli ailesine sabırlar dileriz.

Nis

İst./Beykoz Bahattin Özyazıcı İlkokulu Müdürü Sayın Ramazan Oğoz ERCAN'a TEŞEKKÜRLER.

.